Hmm hmm!!

Hallåååå eller!!

Imorgon ska jag åka till fantastiska Göteborg, shit vad jag har längtat att få komma ner dit igen! Det är så himla mysigt där!
Så jag måste panik packa imorgon för det hinner jag inte nu, håller på att somna! Blaah

Rebecca jag längtar varje sekund som går efter dig! Det går aldrig en minut utan att jag tänker på dig! Vad skulle jag göra utan dig ?=D

<3

Älskar dig!


Snart är det freeedag! :D

Jajjemen! Nu är det banne mig inte långt kvar tills fredag! Och vad händer på fredagen? Jo först är det helg ju, alltid skönt med helg efter en hårt vecka på jobbet.. Men inte nog med det så kommer Sveriges bästa tjej upp hit igen på besök.. Och när man har fin besök från andra sidan Sverige så måste man ta och fixa iordning sin lya! :)

Det är dags att tvätta snart också, men som vanligt så har man ju inte fixat någon tvättid så man får väll göra en klassiker och åka hem till mamma för att tvätta och äta gott! =) Men det har man ju inget emot!

Vi hörs! Peace

Underbar vänn!

Hejsan allihopa! Tänkte dedikera detta inlägg till en underbar vänn till mig, Jens Almgren! Aldrig att man har en tråkig stund med honom!

Frågan e hur jag skulle klara av tre år i gymnasiet utan honom, skulle blivit jobbigt.. Efter att man nu har kännt Jens i tre år så kan bara våran vännskap bli bättre!

Jens du rockar!! Wiioo

RSS 2.0