Party fredag till fredags myyyys!

Hallå allihopa!
Idag slutade vi jobbet sjukt tidigt för att hela systemet bara la ihop så att ingen kunde jobba, sköönt det så att man han iväg med grabbarna och ta några after work! Mmm mums!
Ajja efter att ha håvat in lite pengar på blackjacken och med några bira i magen så va man ganska taggad på att hitta på nått kul ikväll! Men så vart ju inte läget, alla bangade på att hitta på nått.. Tråååkgåååsar! Men men det blir en kväll hemma med Fille istället, fredags myyyys!
Blir nog en film eller nått och ladda inför imorgon istället! Waaaa

Älskar dig Beccsi! <3

Nyår!!

Jajjemen, planer inför nyår håller redan på att smidas, det lutar åt att åka ner till kärleken i Göteborg och vara hemma hos hennes kompis (Minns inte hennes namn Ooops)! Men det ska bli riktigt kul att se hur man gör det där nere! ;)
                              

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Remedy..

Tjaba.. Jag köpte den där jackan jag skrev om igår! Sjuk härligt.. Gick dit med Sara på lunchen idag för att kolla om den fanns dårå i min storlek, vilket den gjorde.. Och så köpte jag en tröja samtidigt så prutade jag lite fräckt till mig ett "paketpris" höhö... Skönt att man har en redig höst/vinter jacka nu iallafall för de börjar bli ruggit kallt om mornarna!

Asså jag har inget emot hösten eller vinter eller nått sånt, men bara det inte regnar eller är slask.. För är det nått jag hatar så är det slask! Så sjukt äckligt att behöva klampa runt i de där och bli blöt om fötterna.. Nej nej det funkar inte för mig.. Då vill man bara flytta utomlands och skita i Sverige! Pjuu...

Kan även tillägga det att jag har påbörjat min prosses att sluta snusa nu.. Varit fri från snus i 5 dagar nu tror jag att det är, känns så där.. Händerna rycker lite konstigt och man har en lagom jobbig huvudvärk.. Känns som om en dvärg med känga storlek 59 står och hoppar på min hjärna! Inte skönt!

Sen idag så har jag även fått min egna nyckel till gymmet så att jag kan gå dit när jag vill vilket är UNDERBART! Jag var där idag och träffade två stycken från det nya fotbolls lag som jag ska börja spela i, dom va sjukt trevliga och såg fram emot att spela tillsammans med mig och några andra som blir nya i laget iår! Kan nog bli galet bra fotboll utav det här! ME LIKE FOOTBALL DÖÖÖÖH! =D

Nä nu ska jag hopp in i duschen innan jag stelnar! Hej hopp!

Jacka!

Tjabaa!! Idag så va jag, Sara och Jens  ute på lunchen för att window shopa lite! Så glider vi in på G26 på Götgatan för att titta lite så hittar jag en ascool vinterjacka som jag vill ha! Dom skulle kolla om dom kunde få in den i min stolek bara.. Så håll tummarna!!

                             Humör jackan!




Dagens lunch bestog utav rester ifrån Söndagen! Sjuuuukt gott och det bästa är att jag har en portion tills imorgon med! Mums mums.. Jag måste börja laga mera "riktig" mat här hemma nu, har tröttnat lite på det vanliga som man gör! :)
                              

Ha de gött allihopa! Vi hörs!


utgång..

Tjenare.. Va nyss och besökte den vita fotöljen, som tur va så fasnade jag inte.. Pjuuuh

Sen ikväll ska vi till parken eller nått sånt och röjja lite med Beccas nära och kära.. Ska bli dunder!
Vad gör vi???!?!

Hoppet..

Jajjemen hoppet skingrar fram nu! Jag kommer iväg till Göteborg och jag kommer träffa min underbara flickvän! Satan vad skönt! Men Musse och Lukas kommer antagligen inte komma iväg så det blir ju inte samma sak, men då får jag mer tid till tjejen vilken är underbart!
Undrar vad det är som har hänt med Musses pappa, hoppas verkligen inte att det är nått allvarligt! Send a prayer for yah!
Men årets hjälte är ju min gammla mattant från gymnasiet som ska ner till Göteborg i helgen, så jag får åka ner med henne nu i och med att Musse inte kan köra nu! Hur sjukt är inte det? =) Gaaalet!
Nu längtar jag bara till älsklingen! Waaaaaaaaa

Så mycket...

Ojoj vart ska jag börja? Ganska mycket har hänt på senaste tiden.. Full rulle! Till att börja med så har man nu gjort sin efterlängtade tatuering som inte gjorde så ont som jag trode det skulle göra, asså det gjorde ju ont men det va ju inte västa grejen som alla säger.. Fjantigt! Pff
Det tog en bra stund innan jag fick lägga mig på bordet, förs så kom vi dig.. Jag och Kajsa då som va med som moraliskt stöd.. Och då fick vi vänta i kanske 5-10minuter efter tiden som vi skulle komma bara på att snubben skulle dyka upp.. Och då hande han inte gjort någon skiss än så han frågade vad jag ville göra och då berättade jag typ ganska lös om vad jag skulle vilja göra.. Så sa han "Aaah okej, ajja jag fixa nått.. kommer om 10miunter"..
35minuter senare kom han tillbaks med en skiss PRECIS som jag ville ha den, fatta inte hur han kunde veta exakt hur stor den skulle vara eller hur jag ville ha den.. Ajja perfekt vart det iaf, så då vara bara att köra på.. Han klistrade fast skiten på min arm och frågade om den satt bra, perfekt såklart!
Sen vare bara för honom att hugga in och en timme och 40minuter senare var den helt klar! NAJS

Jag är fortfarande förvånad över hur snabbt och bra han jobbade! Imponarad! Shuu

The sky is the limit
För er som har svårt att läsa "The sky is the limit"


Sen i helgen så är det dags att åka tillbaks till KÄRA GÖTEBORG!!! Man kan inte misslyckas i götet, alltid sjukt kul att åka dit! Flytta...?
Ajja jag åker ju med två kompsiiis, Lukas och Musse.. Först skulle vi åka på söndagen bara för att se AIK lira, men det vart så mycket mer! Vi bestämde oss för att åka dit på fredagen istället och göra en hel helg utav det, och då får jag ju chansen att träffa älsklingen en sista gång innan hon far iväg till Thailand i tre veckor! Blaah avundsjuk som fåå!
Så nu har vi planerat hela helgen, eller vi skulle planera men det vart ju inte så mycket utav det.. Vart mest en massa skit snack och gott att äta! Men fredagen så ska vi till nått ställe som heter Parken eller nått sånt tror jag att det va, ska tydligen vara dyng härligt där!

Nyss fick jag reda på att nånting har hänt med Musses farsa och han ligger i ambulansen på väg in till akuten, fan va tråkigt för Musse... Kanske inte blir någon resa? Faaaaan då! :'(
Verkar inte bli nått! Shit nu har man taggat till ordentligt och allt! Längtat efter flickvännen så kommer man inte ner!! Suger! Gaaah

Pallar inte skriva mer nu.. Humöret sjönk direkt! SKiiiiiiiiiiit!!

RSS 2.0